Kultura

(VIDEO) NESTRPLJIVO ČEKAJU FINALE Najveći favoriti na Pesmi za Evroviziju su 4 dame, svaka se nada pobjedi

Festival “Pesma za Evroviziju” svake godine privuče veliku pažnju javnosti, a posebno na društvenim mrežama gde svako ima svog favorita.

Favoriti Pesme za Evroviziju
FOTO: OLIVER BUNIĆ, MILAN ILIĆ, INSTAGRAM / RINGIE

Međutim, četiri dame su se izdvojile, pa kažu da su pomno pratile šta se dešava i da su zadovoljne kako su se predstavile na Pesmi za Evroviziju.

Konstrakta, Zorja Pajić, Breskvica i Teya Dora složile su se oko jednog – da im je bitno da su numere sa kojima su učestvovale na festivalu privukle pažnju i poslale poruku.

– Zadovoljna sam svojim uspehom. Nemam prevelika očekivanja od finala jer smo moj tim i ja već postigli ono što smo željeli. Pjesma dobro prolazi i ne treba nam ništa više od toga – rekla je za Blic Konstrakta.

– Pratim kladionice i vidim da se na vrhu vrte ta tri imena.

I njena mlađa koleginica Zorja Pajić kaže da je zadovoljna kako je pjesma “Lik u ogledalu” prihvaćena kod publike.

– Prezadovoljna sam kako je publika prihvatila pesmu, a vidim da se broj pregleda neprestano povećava. Shvaćena je moja poenta koju sam htjela da iskažem kroz “Lik u ogledalu” i to je najbitnije – rekla je ushićeno ona.

Pročitajte još

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, kaže da je srećna kako se predstavila publici.

– Svjesna sam da se digla velika prašina oko mog nastupa, pjesme i performansa. Međutim, nisam mogla ni da zamislim da će to biti u tolikoj mjeri. Rekla sam sebi da neću gledati snimke na društvenim mrežama dok ne prođe finale, ali to je prosto nemoguće jer moj najbolji drug i frizer Nikola to pomno pratio i sve mi prenosio. Snimci koje ljudi prave na temu mog nastupa su zaista prelijepi i prezahvalna sam svima na trudu i podršci koju mi pružili – rekla je ona.

Ponosna sam na sebe i cijeli svoj tim jer smo uradili baš sve onako kako sam zamislila. Takođe sam neizmjerno zahvalna članovima RTS koji su omogućili da svaku svoju ideju pretočim u djelo.

– Posljednje što sam ispratila vezano za kladionice bilo je prije nekoliko dana i tada sam bila na drugom mjestu. Sada čujem da sam na prvom, ali nikad se ne zna šta može da se desi. Jedino što imam da kažem o tome jeste: “Daj Bože da se klađenje svima isplati”.

I Breskvica kaže da je zadovoljna kako je sve proteklo.

– Ja sam prezadovoljna svojim nastupom – istakla je ona.

Podsjetimo, grad Malme je domaćin ovogodišnje Evrovizije. Polufinale su zakazani za 7. i 9. maj, dok je finale 11. maja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije