Zabava

(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ DOBIO DRUŠTVO "Hvala dragom bratu što me je kao pravi domaćin sačekao na obodu Atine"

Pjevač Nikola Rokvić po njegovim proračunima, danas bi trebalo da stigne do svog cilja, manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Nikola Rokvić i Miroslav Raduljica
FOTO: INSTAGRAM_@NIKOLAROKVIC_SCREENSHOT

Nakon 33 dana šetnje, koja za cilj ima prikupljanje novca za pomoć dječijim onkologijama, Nikoli se na ulasku u Atinu pridružio košarkaš Miroslav Raduljica.

– Pomaže Bog dragi ljudi na ulasku u Atinu dočekao me je naš brat Miroslav Raduljica. Hvala ti Miroslave na želji da mi se priključiš u pješačenju u ovom danu koji je najradosniji za mene. Brat mi je dao ovu divnu ikonu svetog Nektarija, da me blagoslovi – poručio je Rokvić.

– Hvala dragom bratu Miroslavu Raduljici što me je kao pravi domaćin sačekao na obodu Atine!!! Bog te blagoslovio!!! Radujmo se!!! – poručio je pjevač u opisu videa sa košarkašem.

Pročitajte još

Stigle ga emocije na kraju puta

– Toliko osjećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, riječi, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uvjeren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tijela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A tijelo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu – napisao je on i dodao:

– Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! – napisao je Rokvić, prenosi Blic.

Nikola Rokvić i njegova fondacija “Porodica” skupili su 31 milion dinara za pomoć onkologijama u Srbiji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu