Društvo

(VIDEO) Novi skandal Sebije Izetbegović: PLJUNALA ČUVARA na kapiji KCUS, kamera sve zabilježila

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša generalna direktorica KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je čuvar ove zdravstvene ustanove.

Sebija Izetbegović
FOTO: RAJA SA BIROA OFFICIAL/FACEBOOK/SCREENSHOT

Podsjetimo, kako je portal “Pressmedia” objavio ranije, Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. decembra, napravila skandal kada je prišla zaštitaru i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4., kapiji koja je namijenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

Snimak pogledajte ovde.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, radnik obezbijeđenja joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorica.

Pročitajte još

Potom se odvezla do čuvara na kapiju koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čovjeku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čovjeku koji je samo radio svoj posao.

Treba naglasiti da ovakvo bahato i bezobrazno ponašanje sigurno neće proći bez uključivanja policije. 

Organima zaduženim za provođenje zakona sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom, ranije je objavio portal “Presmedia”, piše Avaz.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije