Zabava

(VIDEO) “Ostaće dok je i zadnjeg Srbina” Baja Mali Knindža otkrio da se iza njegovog velikog hita “Božić je” KRIJE TUŽNA PRIČA

Baja Mali Knindža snimio je hit "Božić je" koji se i danas rado pjeva, a pjevač je jednom prilikom otkrio kako je nastala ova pjesma.

(VIDEO) “Ostaće dok je i zadnjeg Srbina” Baja Mali Knindža otkrio da se iza njegovog velikog hita “Božić je” KRIJE TUŽNA PRIČA
FOTO: BN TV/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ova pjesma rado se pjeva u svakom dijelu Srbije, ali i svijeta. Posebno je aktuelna na Božić, a pjevač otkriva da je pjesma sjećanje na njegov rodni Gubin, ispod Dine.

-Taj moj čuveni zvonar Bogdan, kao da ga sad vidim. Sreo sam ga poslije toliko godina u Novom Sadu, u Karlovcima živi. Išao sam na koncert i kažem “Stani, eno Bogdana! – pričao je Knindža i rekao kako se u njemu tada probudila nostalgija i kroz glacu mu je protrčala cijela njegova pjesma.

Baja je istakao da je onog trenutka, kada je prvi put čuo svoje stihove u Knez Mihailovoj ulici, shvatio da je “ta pjesma pobijedila i ostaće dok je i zadnjeg Srbina”, prenosi Mondo.

-To su te žive slike koje ostaju u sjećanju i onda kad budemo zreli ljudi, shvatimo neke stvari. Mirise djetinjstva ništa ne može da zamijeni – zaključio je Knindža.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije