Društvo

Pravi spektakl slijedi po okončanju svečanog defilea: Danica Crnogorčević i Baja Mali Knindža nastupaju 9. januara u Banjaluci

Pjevačica etno i vjerskih pjesama Danica Crnogorčević nastupiće 9. januara u Banjaluci na kraju svečanog defilea povodom Dana Republike.

Danica Crnogorčević
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ona je u čast Republike Srpske pripremila pjesmu “Za život Srpske”, a publici će se predstaviti i izvođenjem popularnih pjesma poput “Veseli se srpski rode”.

Zajedno sa Policijskim orkestrom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, izvešće pjesmu “Pukni zoro”.

Pročitajte još

Povodom Dana Republike, 9. januara, na Trgu Krajine u Banjaluci biće održan koncert regionalnih muzičkih zvijezda, a posjetioce očekuje pravi spektakl na koncertnoj bini po okončanju svečanog defilea.

Na koncertu će nastupiti Aca Lukas, Miroslav Ilić i Baja Mali Knindža, koji će izvesti pjesmu o Republici Srpskoj pripremljenoj specijalno za Dan Srpske kao odgovor na aktuelna dešavanja.

Baja Mali Knindža snima spot u Banjaluci
FOTO: BL_PORTAL/X/SCREENSHOT

– Ovo je država, nije entitet, onaj što nas ne voli, nema legitimitet – stihovi su pjesme Baje Malog Knindže koju će premijerno izvesti 9. januara.

FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Centralni događaj obilježavanja Dana Republike je svečani defile, koji će biti održan 9. januara sa početkom u 17 časova, u kojem će učestvovati više od 900 pripadnika MUP Srpske, te predstavnici javnog i civilnog sektora.

Svečana akademija biće održana 8. januara u 16 časova u Sportskoj dvorani “Borik”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije