Banjaluka

(VIDEO) “Otjeraćemo uzurpatora grada Banjaluke” Trivićeva se obrušila na Stanivukovića zbog mobinga nad radnicima

Dragan Lukajić i Jovica Vukelić juče su se obratili na sjednici Skupštine grada povodom protivpravnih radnji, odnosno mobinga prema radnicima u Gradskoj upravi od strane gradonačelnika i njegovih saradnika.

jelena trivić narodni front
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Napisala je ovo na društvenim mrežama predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić koja napominje da su Dragan i Jovica članovi sindikata koji nije pod kontrolom gradonačelnika.

– Potpuno je van svake logike da pišem o sindikatima koji jesu ili nisu pod kontrolom gradonačelnika, ali stvari stoje tako da je opšte poznato da je drugi sindikat u službi interesa gradonačelnika, a ne u službi interesa radnika – navodi Trivićeva.

Ona ističe da su Dragan i Jovica osnivači i članovi Narodnog fronta, te da je to dodatni razlog “zašto su izloženi torturi”.

Obojica su, navodi Trivićeva, učestvovali u izbornoj pobjedi današnjeg gradonačelnika 2020. godine, i kao jedni od rijetkih iz Gradske uprave, smjeli su tada da iskažu svoje stavove protiv tadašnje vlasti.

– Ne znam kako je neko pomislio danas da će takve ljude zastrašiti premještanjem na drugo radno mjesto i snižavanjem plate (slučaj Jovice) ili disciplinskim postupkom (slučaj Dragana) – ističe Trivićeva.

Ona kaže da je slučaj Dragana Lukajića dodatno opterećen činjenicom da se bori protiv opake bolesti, a da se gradonačelnik pretvarao da s tim nije upoznat, pa se odjednom sjetio.

Svi koji znaju Dragana i Jovicu i ovo što se dešava, kako navodi Trivićevam mogli bi danima opisivati i karakterisati “ovakve sramne poteze gradonačelnika”.

– Ali najbolje je sam sebe opisao rečenicom u ovom videu: “Šta mislite da ćete nešto postići”. Draško Stanivukoviću, ovi ljudi su davno već postigli sve što su trebali u životu, a to je da budu normalni ljudi. Tvojim potezima prema radnicima će se baviti pravnici – navodi Trivićeva.

Pročitajte još

Ona ističe da su se na Skupštini obratili i drugi radnici, ne samo Jovica i Dragan.

Sve je, dodaje Trivićeva, dostupno na jutjubu.

Ona ističe da kao predsjednik stranke ima svaku vrstu obaveze da stane uz svoje  osnivače, ali i uz svakog drugog ko ima sličan problem ma kojoj stranci pripadao.

– Svašta bih još napisala, ali ću se suzdržati. Mogu samo obećati da ćemo se svim silama oduprijeti i otjerati uzurpatore grada Banjaluke na čelu sa Stanivukovićem – poručila je Trivićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije