Magazin

(VIDEO) Postala majka sa 16 godina "Maloljetnička trudnoća u mojoj porodici je tradicija već 10 generacija, ne vidim u tome ništa loše"

Bez obzira koliko imate godina, dobiti dijete je prilično velika stvar, ali kada je jedna djevojka zatrudnjela sa 16 godina nije bila baš šokirana.

Nivea, postala majka sa 18 godina
FOTO: MAMA.NEV/TIKTOK/SCREENSHOT

Naime, Nevea, koja sada ima 19 godina, rodila je svoju djevojčicu, Ofeliju, sa samo 16 godina. Ipak, bilo je gotovo očekivano da će biti mlada mama, piše The Sun.

Objavom na svom TikToku objasnila je da se tinejdžerska trudnoća u njenoj porodici događala zadnjih 10 generacija.

Moji roditelji nisu bili ni iznenađeni što sam zatrudnjela sa 16 godina jer tinejdžerska trudnoća nije zaobišla moju porodicu zadnjih 10 generacjam – napisala je u tekstu iznad jednog videa.

Neveina pra-pra-prabaka rodila je s 15 godina, a onda je njena pra-prabaka nastavila trend rađajući sa samo 14 godina. Zatim je njena prabaka dočekala svoje prvo dijete sa 17 godina, njena baka s 19, a njena majka rodila je prvi put s 15 godina.

Nevea se našalila da je tinejdžerska trudnoća postala pomalo “porodična tradicija” kroz generacije. U jednom je trenutku u porodici živjelo šest generacija u isto vrijeme prije nego što je njena pra-prabaka umrla nedugo nakon što se Ofelia rodila. Iako je rekla da ne planira da nastavi s trendom, ne kaje se.

Pročitajte još

-Očito nisam planirala trudnoću sa 15 godina, samo sam odlučila da zadržim svoje dijete sa 16 – objasnila je.

Ipak, nisu svi bili tako oduševljeni time što je Nevea majka tinejdžerka, a neki su je čak i osudili što se nije više trudila da ne zatrudni tako mlada.

“Cijela porodica nije čula za kontracepciju”, komentarisala je jedna osoba. “To je zapravo tako neprijatno”, našalio se drugi. A treći komentar je glasio: “Nemojte da normalizujete maloljetničku trudnoću.”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije