Sudbine

(VIDEO) Sada MAŠTA O PANDI ili medvjedu: Japanac koji je potrošio 14.000 evra da "postane" pas ponovo šokira

Japanac Toko ima armiju obožavalaca na mrežama koja prati njegove dogodovštine. U moru influensera, jutjubera i tiktokera, razlikuje se po tome što uživa da glumi - psa.

Japanac "postao" pas
FOTO: 動物になりたい/YOUTUBE/SCREENSHOT

Vjerovatno ste čuli za čovjeka koji je potrošio 14.000 evra da “postane” četvoronožni krzneni ljubimac, tačnije škotski ovčar, a sada se ponovo našao u medijskoj žiži.

Posljednji put se pisalo o njemu kada je prošetao ulicama Tokija i igrao se sa životinjama, a sada je nagovijestio da želi da postane panda, medvjed ili lisica!

Da li je riječ o “krizi identiteta” ili nečemu drugom, tek Toko planira budući život kao druga životinja.

Lokalnim medijima je otkrio svoje želje, ali i da realizacija nije jednostavna, prenosi NDTV.

Pročitajte još

-Ljudi i psi imaju različite strukture kostiju i motoriku. Teško je napraviti pokrete koji izgledaju realno. Uz to, krzno se lako prlja i treba ga svaki put očistiti. Naravno, volio bih da postanem još jedna životinja. Maštam da budem pas, panda ili medvjed. I lisica je prelijepa, ali to je praktično neizvodljivo – kazao je.

Japanac je ranije objasnio da je izabrao škotskog ovčara jer je to njegova omiljena rasa. Odbio je da otkrije svoj identitet, a na društvenim mrežama redovno objavljuje snimke iz svakodnevnog života, prenosi Telegraf.

– Najdraže su mi životinje koje hodaju na četiri noge, posebno one slatke – dodao je.

Podsjetimo, Toko je angažovao kompaniju iz Holivuda kojoj je trebalo 40 dana da izradi kostim, a priznajemo da izgleda fantastično.

Da li će zaista promijeniti vrstu i “postati” panda ili medvjed, ostaje da vidimo…

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu