Društvo

(VIDEO) "Služenje vama je jedna od najnepodnošljivijih stvari" Medicinska sestra priznala da nema živaca za roditelje sa djecom na javnom mjestu

Ljudi bez djece često imaju premalo razumijevanja za ljude sa djecom, a roditelji pak, opterećeni svojim brigama zaborave da postoje oni koji su bez potomaka, i tako u krug, dok se ne javi neko ko to naglas i kaže.

Medicinska sestra u bolnici
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RINGIER

Kao što je učinila TikTokerka koja je priznala da više nema živaca za roditelje sa djecom na javnim mjestima.

Alani Dinh (20) posebno smetaju roditelji milenijalci pa je tako u svojoj viralnoj objavi na Tik Toku podijelila detalje situacije koja ju je dovela do bjesa.

-Radim na prijemu u medicinskoj ustanovi. Bila sam na poslu kad je ušla žena za koju se može reći da je milenijalka. Ima otprilike 34 godine. U jednoj ruci drži prostirku za jogu, a u drugoj svoje četvorogodišnje dijete. Njeno dijete prišlo je pultu i ja sam ga pozdravila. Na pultu bila je hrpa naslaganih vizit karti. Klinac ih je sve rukom razbacao i počeo miješati -počela je svoju priču ona.

Pročitajte još

Dinh je od majke očekivala da upozori dijete kako to nije u redu, ali to se nije dogodilo. Žena se umjesto toga samo nasmijala i rekla: “Nije li sladak?”

– Vikala bih na njega, zatim počistila nered koji je napravio i onda ga natjerala da se izvini recepcionerki. Znam da će me milenijalci s djecom nakon ovoga zamrziti, ali djeca milenijalaca nemaju nikakvu disciplinu i manire – podijelila je svoje mišljenje, piše Blic.

-Milenijalci, molim vas, uradite nešto, jer služenje vama je zaista jedna od najnepodnošljivijih stvari koje sam ikada morala raditi. Hvala vam- zaključila je.

Video ima skoro 7 miliona pregleda i naravno, privukao je brojne ljude koji su komentarisali.

“Imam 20 godina i radim u vrtiću. Roditelji milenijalci su stvarno iscrpljujući”, “Mislim da smo mi milenijalci otišli predaleko, definitivno idemo krivim putem”, neki su od komentara.

Inače, istraživanje koje je proveo BabyCenter otkrilo je da gotovo 80 odsto majki milenijalki osjeća potrebu da budu “savršene mame”, što je veći postotak od prethodnih generacija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije