Svijet

“Viđali smo ga kako izgubljen šeta ulicom” Otkriveno zašto je otac (36) sa sinom (6) automobilom SLETIO U NABUJALU RIJEKU

Stanovnici Podgorice tvrde da se A. Đ. (36) iz Podgorice koji je u petak upravljao automobilom marke "golf 4" u kome je bio sa sinom (6) namjerno popeo na trotoar, gdje nije bila zaštitna ograda i sletio u rijeku Moraču nakon saznanja da je teško bolestan.

“Viđali smo ga kako izgubljen šeta ulicom” Otkriveno zašto je otac (36) sa sinom (6) automobilom SLETIO U NABUJALU RIJEKU
FOTO: RTCG / SCREENSHOT

Da podsjetimo, nesreća se dogodila u petak oko 13.20 kada je automobil kojim je upravljao A. Đ. i u kome se nalazio njegov šestogodišnji sin sletio u nabujalu rijeku Moraču.

– A. Đ. je sa porodicom živio u podgoričkom naselju Konik i dječak sa kojim je nastradao im je bilo jedino dijete. Nažalost, kako se priča, on se danima nije osjećao dobro nakon što mu je dijagnostikovana neizlječiva bolest – kaže sagovornik i dodaje:

– Kada mu je utvrđena bolest on se potpuno izgubio, viđali smo ga kako sam šeta ulicom, onako izgubljen. To ga je veoma potreslo i vjerovatno je u tom “ludilu” dok se vozio sa sinom jedincem odlučio na ovakav korak.

Kako dalje tvrde stanovnici glavnog grada Crne Gore, planski je u tom trenutku kada je odlučio da počini samoubistvo počinio suicid.

Pročitajte još

– Navodno, on je u tom trenutku birao poziciju sa koje će da sleti u Moraču. Naime, A. Đ. je polako vozio duž magistrale kilometar pa kada je vidio prostor na kome nema zaštitna ograda, popeo se polako na trotoar i sletio u ambis nabujale rijeke Morače – kaže izvor i dodaje:

– Nije im bilo spasa! Neki ljudi su vidjeli kako je namjerno to uradio, nije bila nesreća u pitanju. Odmah su zvali policiju i Hitnu pomoć, ali nije im bilo spasa – rekao je izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće, a istraga za sada upućuje na to da je nesreća namjerno izazvana.

– Porodica je čula šta se dogodilo, a supruga A. Đ. i majka dječaka nije u stanju ni da stoji na nogama od tragedije koja ju je zadesila, pa tako još nije odlučeno kada će ih sahraniti – kaže izvor, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije