Zabava

VIJEST ODJEKNULA KAO BOMBA Ko je Cecin novi dečko i čime se bavi

Vijest da Ceca Ražnatović ima novog dečka odjeknula je kao bomba.

VIJEST ODJEKNULA KAO BOMBA Ko je Cecin novi dečko i čime se bavi
FOTO: LJUBOMIR TOZEV / RAS SRBIJA

Mladi Bogdan Srejović, kako saznajemo, radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama.

Tako ga znaju mnoge gradske face i svi kažu da je fin i kulturan momak.

Takođe, Bogdan ima kćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, piše Blic.

Bogdan i Zorana su se razveli prije pet godina ali su zbog kćerke ostali u dobrim odnosima.

Upoznavanje sa Cecom se desilo na rođendanu njene prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja vidjeli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.