Zabava

“Više se ne vraćam u stan u Zagrebu” Nikolina Pišek otvoreno progovorila (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek rekla je da sa porodicom ne planira da se vraća u stan u Zagrebu, u kom su prije nešto više od mjesec dana ona i njena kćerka Una doživjele trovanje.

NIKOLINA PISEK
FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER

Naime, Nikolina je otkrila da su ona i ostali članovi njene porodice u procesu kupovine kuće u Zagrebu u kojoj će nastaviti život.

– Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer ne namjeravam tamo da se vraćam. Taj stan je bez grijanja i tople vode i tamo je nemoguće živjeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi upravo mijenjamo adresu, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu – rekla je voditeljka za Jutarnji.hr.

Podsjetimo, Nikolina i njena kćerka na vrijeme su pronađene u stanu, a njihovo stanje ljekari su detaljno analizirali, pa je tada voditeljka ispričala kroz šta je sve prošla.

– Drago mi je što vas vidim. Ovaj put nije floskula, jako mi je drago što vas vidim! (smijeh) Trenutno sam okej, Una isto… Moramo ići na dodatne pretrage. Una je preživjela malo manje trovanje od mene, budući da je u pitanju visinska razlika. Ja sam na nekih metar i 70 visine, za razliku od Une koja je niža. Ona je doživjela manje trovanje. Ugljen-monoksid je gas koji se zadržava u gornjem dijelu prostorije. Nas je spasilo što je volumen prostorije dosta velik i stropovi su nam visoki. Imali smo više vremena do nečije reakcije, imali smo veće šanse da budemo spašeni – rekla je Nikolina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu