Banjaluka

"Vlada pozitivna atmosfera" U banjalučkom parku obilježen Dan mladih uz "Kreativni avgust"

Završnim aktivnostima ovogodišnjeg Festivala "Kreativni avgust" u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci prisustvovala je i savjetnica gradonačelnika Mirna Savić – Banjac, koja je istakla da Grad podržava ovaj tradicionalni omladinski festival.

park mladen stojanović , fontana
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Izložba radova nastalih kroz program Festivala “Kreativni avgust”, muzičko-scenski nastup učesnika muzičkih radionica, nastupi bendova, samo su dio današnjeg programa priređenog u Parku.

MIRNA SAVIĆ BANJAC PDP
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

– Bilo mi je zadovoljstvo danas, kada obilježavamo i Međunarodni dan mladih, posjetiti ovaj događaj, kojem prisustvuje puno mladih i djece. Zaista vlada jedna pozitivna atmosfera. Hvala našim partnerima iz UG “Zdravo da ste”, koji su podržani dugo godina od strane Grada i čiji se rezultati itekako vide – poručila je Savić – Banjac.

Pročitajte još

Podsjećamo, Udruženje građana “Zdravo da ste” i ove godine realizovalo je tradicionalni omladinski festival “Kreativni avgust”, čiji je cilj, kako su istakli – osnažiti omladinski rad kroz učešće i angažovanost mladih, te promocija pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja putem kreiranja, organizovanja i realizacije svakodnevnih sadržaja i aktivnosti za djecu i mlade od strane mladih. I ove godine – svi sadržaji su bili besplatni, a Festival je podržao i Grad Banjaluka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu