Zabava

VODITELJ UZVIKNUO OD ŠOKA Pojavila se u emisiji sa GIGANTSKIM GRUDIMA nakon čak 10 operacija (VIDEO)

U popularnom televizijskom britanskom šou voditelja Džeremija Kajla prije nekoliko godina jedna od gostiji bila i Šeron Perkins (54), baka koja je šokirala javnost izgledom, odnosno veličinom svojih grudi!

VODITELJ UZVIKNUO OD ŠOKA Pojavila se u emisiji sa GIGANTSKIM GRUDIMA nakon čak 10 operacija (VIDEO)
FOTO: YOUTUBE/INFORMOVERLOAD/SCREENSHOT/

Ona se u emisiji pojavila zajedno sa partnerom Karlom Hamiltonom, koji se osvrnuo na to koliko uživa u njenim ogromnim grudima.

Inače, Šeron je na početku objasnila da se odlučila na operaciju povećanja grudi poslije mukotrpnog razvoda, te da je na njih potrošila preko 10.000 funti i da je silikonske implante stavljala u deset navrata. Danas je vlasnica drugih najvećih grudi u Velikoj Britaniji, piše Blic.

“Volim lažne grudi – sjajne su, zar ne? Naš seksualni život je odličan. Uzbudljiviji je sada nakon ove promene”, izjavio je Karl i dodao da uživa u tome što drugi muškarci gledaju u nju.

Voditelj je objasnio publici da su njene grudi teže od tri kilograma, uporedivši ih sa kuglom za kuglanje.

Gledaoci su bili zatečeni ovim ekscentričnim parom, a komentari na društvenim mrežama bili su prilično surovi – mnogi su tvrdili da nije uredu da žena u tim godinama ima tolike grudi, a drugi su se osvrnuli i na to kako će Šeron osjetiti posljedice po zdravlje leđa!

Ni sam Džeremi se nije uzdržao da ne izrazi svoju zaprepašćenost. “Nikad u životu nisam vidio ništa slično. Bojim se da vam priđem. Zašto one moraju da budu toliko velike? Pa, ogromne su”, rekao je on.