Sudbine

"Volio je da peca i da se karta" Čovjek koji je poznavao Gagu Nikolića i Milenu Dravić, otkrio kako im je život izgledao

Glumica Milena Dravić i glumac Dragan Nikolić ostali su zapamćeni u regionu po fantastičnim ulogama i kultnim scenama iz filmova i serija, ali i po ljubavi koja svakako važi za jednu od najvećih i najskladnijih sa ovih prostora.

Dragan Nikolić i Milena Dravić
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RINGIER

Dragan Nikolić i Milena Dravić godinama su imali kuću u Crnoj Gori u Rosama, gdje su provodili cijela ljeta, a često su im u goste dolazili i drugi popularni glumci s kojima su se družili.

Mihajlo Kaluđerović je lično poznavao pokojnog Gagu i Milenu te se prisjetio kakvi su oni bili. Takođe otkriva da je kuća u kojoj su živjeli Dragan i Milena prodata, kao i da je glumački par kupio dio nekretnine od njegovog oca prije mnogo godina. Drugi dio odmah do Dragana i Milene kupio je njihov kolega Dragan Gagi Jovanović, ali i on je svoj dio prodao, piše Kurir.

Pročitajte još

– Kada sam bio mali Dragan je svaki dan bacao mrežu i bavio se ribolovom. Volio je takođe mjesto Rose i tamo da popije vino i pojede mediteransku hranu. Inače živio je na drugom spratu ove kuće. Bio je dobar čovjek baš. Njihov stan je kasnije prodan jednom Rusu – rekao je Kaluđerović, pa dodao:

– Oni su u kući obično spremali doručak. Kasnije idu do restorana Avijatik. Dragan je volio da se karta sa komšinicom Gagom Jovanović i pokojnim Božom Tomašević – istakao je Kaluđerović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu