Zabava

VRANJEŠ PRIJETI Ako me Karleuša samo pomene PUŠTAM GOLIŠAVE SLIKE

Pjevačici Jeleni Karleuši prijeti još jedan skandal ukoliko bude pominjala fudbalera Ognjena Vranješa jer, kako fudbaler priča prijateljima, on ima najnovije oružje za nju.

VRANJEŠ PRIJETI Ako me Karleuša samo pomene PUŠTAM GOLIŠAVE SLIKE
Foto: RAS Srbija

Kako “Blic” saznaje od izvora bliskog fudbaleru zbog skandala koji je isplivao u javnost, a tiče se njegove prepiske sa pjevačicom Ognjen je riješen da ukoliko ga Jelena Karleuša bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu on će se “braniti” kompromitujućim fotografijama koje navodno posjeduje, a koje njoj neće nimalo ići u prilog.

Kako su prije nekoliko dana pisali mediji Jelena se već svom suprugu pravdala riječima da je Vranješ “psihopata koji je proganja” kako bi opravdala to što je od njega dobila 1001 ružu o čemu možete više pročitati OVDJE.

Do skandala koji je isplivao u javnost došlo je kada je fudbaler Duško Tošić, pjevačicin muž uzeo njen mobilni telefon i u njemu pronašao prepisku sa fudbalerom Anderlehta.

Poslije ovog skandala Tošić je pozvao Ognjena da se sretnu oči u oči kako bi riješili problem, što je ovaj ignorisao. Tada mu je Duško uputio prijeteću poruku da neće smjeti da izađe na ulicu jer će ga prebiti, na šta je Vranješ odgovorio najcrnjim psovkama.

Scroll Up