Društvo

"Vrijeme je da slušamo nauku, a ne Gugl" Ivan preležao koronu, vakcinisao se i PONOVO ZARAZIO

Marketing stručnjak Ivan Dabetić drugi put od početka epidemije u Srbiji zarazio se virusom korona. U međuvremenu je vakcinisan, međutim, po sopstvenom priznanju, epidemiju i nije uzimao mnogo za ozbiljno. U svom javnom obraćanju, podelio je svoje iskustvo, navodeći da nije bio pošteđen, ali i greške koje je pravio, ponekad i iz neznanja.

"Vrijeme je da slušamo nauku, a ne Gugl" Ivan preležao koronu, vakcinisao se i PONOVO ZARAZIO
FOTO: SCREENSHOT, PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Kako je opisao u svojoj Fejsbuk objavi, danas je četvrti dan u izolaciji. Simptomi su mu blagi, već prolaze. Ipak, bili su jasni, školski, pa je i bez potvrde ljekara, koju je kasnije i dobio, znao da je pozitivan, piše Telegraf.

U januaru ove godine primio je prvu dozu Astra Zeneka vakcine. Kaže da nije imao neželjene posljedice, te u šali ocjenjuje da bi to moralo imati veze sa pićem. Kaže, nije znao da je trebalo da apstinira od alkohola. Ipak, znao je, dodaje, i da nije trebalo da ide u gužvu, ali nije se odrekao izlazaka ni privatnih žurki.

Dan 4 u izolaciji. Po drugi put sam pozitivan na #COVID19.Prošlo je skoro godinu dana od kada sam prvi put preležao…

Posted by Dabetić Ivan on Sunday, October 24, 2021

Sada ipak ima poruku o opravdanosti kovid propusnica, ističući da pozivanje na ustav u ovom momentu nije neophodno.

– Nama u ovim trenucima nije potrebna demokratija, citiranje zakona i pozivanje na Ustav države. Nama je potreban režim. Zdrav, potkovan i jak režim koji će reći: ‘Možeš, građanine, ući i ići svuda, samo ako si vakcinisan’ – stoji u Dabetićevoj objavi.

Prihvati notifikacije