Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VRTOGLAVA CIFRA ZA LUKSUZNO PLOVILO Lepa Brena i njen suprug odlučili da se počaste novom jahtom

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Folk diva Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović  odlučili su da za oko 100.000 evra prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom Azimut s862 .

Za novu jahtu spremni su izdvojiti 890.000 evra.

– Živojinovići su veliki ljubitelji krstarenja, pa ne čudi njihova odluka da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju. Oni često krstare Jadranom s porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor – kaže izvor blizak Živojinovićima.

Jednu kabinu, dodaje, već su namijenili najmlađem članu porodice, unuku Aleksandru.

– Nedavno su bili na sajmu nautike u Italiji, gdje su bacili oko na model Azimut s86. Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Posjeduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dvije kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim kinom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom – objašnjava izvor i dodaje da su za dizajn jahte bili zaduženi dvojica renomiranih italijanskih arhitekta.

– Maksimalna brzina broda je 77 kilometara na čas, a opremljen je i najsavremenijim sistemom navigacije. Brena i Boba su već naručili ovu jahtu i uskoro će iz Italije njome otploviti do Crne Gore, gdje će je usidriti – završava izvor.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO