Svijet

"Za mene to nikada neće biti gotovo" Stormi Danijels zatražila da Donald Tramp ODMAH ODE U ZATVOR

Zvijezda filmova za odrasle Stormi Danijels zatražila je da bivši predsjednik SAD Donald Tramp, nakon što je proglašen krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate izvršene njoj uoči izbora 2016. godine, odmah ode u zatvor.

Donald Tramp
FOTO: FOTO: PETER FOLEY/EPA

Govoreći za britanski Miror, prvi put otkako je Tramp proglašen krivim, Stormi je rekla da smatra da bi on trebalo da bude osuđen na zatvor i društveno koristan rad ili da bude, kako je navela, “volonterska vreća za udaranje u sigurnoj kući za žene”.

Danijels, koja je otkako je svjedočila na suđenju Trampu odbijala da govori za medije, rekla je da nikada neće izbjeći prijetnje smrću Trampovih pristalica.

Pročitajte još

– Uvijek se osjećate kao da ste loš momak, čak i kada to niste. Biti na sudu je bilo tako zastrašujuće dok porotnici gledaju u vas, ali drago mi je što su se na sudu pojavile stvari koje je trebalo čuti i dokazati. Kao što sam rekla, sve vrijeme sam govorila istinu. Za mene nije gotovo. Za mene to nikada neće biti gotovo. Tramp je možda kriv, ali ja i dalje moram da živim sa prošlošću – navela je Stormi Danijels.

Ona je rekla da je “šokirana” koliko brzo je porota proglasila bivšeg predsjednika krivim po svih 34 tačke optužnice, dodavši da je to pokazalo da su vjerovali njenom svjedočenju.

Stormi Danijels
FOTO: @JIMMYKIMMELLIVE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Na pitanje kakvu kaznu Tramp treba da dobije, Danijels je bila nesigurna.

– Morate pronaći kaznu koja ne samo da odgovara počinjenom krivičnom djelu, već je fer i pravedna i koja utiče na tu konkretnu osobu. Ko zna kakva bi kazna to bila u Trampovom slučaju – rekla je Danijels.

Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila je 31. maja Donalda Trampa krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate Stormi Danijels uoči izbora 2016. godine.

Sudija Huan Merčan zakazao je ročište za izricanje kazne za 11. jul.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu