Zabava

"ZA SADA UŽIVAM U SLADOLEDU" Nives Celzijus otkrila zašto nema momka

Nives Celzijus pohvalila se na svom profilu na Instagramu objavom na kojoj uživa uz sladoled, a fanovima je objasnila zašto trenutno nema dečka.

"ZA SADA UŽIVAM U SLADOLEDU" Nives Celzijus otkrila zašto nema momka
FOTO: INSTAGRAM

Nives na fotografiji pozira u prirodi sjedeći na oblom kamenom stubu odjevena u suknjicu od izblijedjelog džinsa, koraljnocrvenu majicu bez rukava te laganu košuljicu od džinsa.

View this post on Instagram

Zasto nemam dečka ? Pa ovako, kad sam bila mala, svako ljeto sam išla kod bake i deke u moje selo, koje zapravo nije moje jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam da li je u to, za nas djecu jako sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar. Jos uvijek pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko, zvoncao kroz selo, alarmirujući roditelje da svoju dječicu nagrade s kuglom sladoleda. Nije to bio neki nafiniji sladoled koji sam probala ali mi je bio poseban. To iščekivanje , nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama. Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima s mojim statusom solerice. E pa od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku , taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu.🍦🍦🍦 Nego, jesu li i u vašem mjestu dolazili sladoledari? 🤔 #icecream #lovcenac

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Zašto nemam dečka? Pa, ovako, kad sam bila mala, svakog ljeta sam išla kod bake i deke u moje selo, koje, zapravo, nije moje, jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su se baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam je li to u za nas, djecu, veoma sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar.  Još pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko zvoncao kroz selo, alarmirajući roditelje da svoju dječicu nagrade kuglom sladoleda. Nije to bio neki najfiniji sladoled koji sam probala, ali mi je bio poseban. To iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama.

Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima sa mojim statusom solerice. E, pa, od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu. Nego, jesu li i u vašem mjestu dolazili sladoledari? – napisala je uz objavu.

(Avaz)