Hronika

Za vrijeme nastave PIPKAO UČENICE: Profesor (50) kojeg su optužili za pedofiliju POBJEGAO SA ČASA

Pedesetogodišnji profesor sporta u Medicinskoj školi na Zvezdari, u Beogradu, kojeg su roditelji optužili za pedofiliju, u utorak se nije pojavio na prvom času, kažu đaci.

Za vrijeme nastave PIPKAO UČENICE: Profesor (50) kojeg su optužili za pedofiliju POBJEGAO SA ČASA
Foto: Profimedia

Upravo tog dana u javnosti je odjeknula vijest o problemima s ovim profesorom pa se on, tvrde učenici, nije usudio održati čas odjeljenju u kojem je navodno najviše uznemiravao djevojčice, piše Telegraf.

Podsjećanja radi, roditelji su ispričali da su im se kćerke žalile kako ih nastavnik pipka na času dok rade vježbe.

Učenici su ostali u šoku kad se na času pojavio u majici sa natpisom “Ajde da ga mjerimo”” a njihovoj drugarici koja je bila operisana, dva puta je podizao majicu “da provjeri ranu”, ispričala je jedna majka.

Djevojčica, drugi razred srednje škole, imala je operaciju i otpusnu listu iz bolnice, a kada je došla na na čas sporta i rekla nastavniku da ne može da radi, on joj je pred drugaricama podigao majicu “da provjeri”. Nakon sedam do 10 dana je opet to uradio, podigao joj je majicu i rekao “samo da provjerim da li ti je prošla rana” – navela je ona.

Još nevjerovatnije je da se za probleme sa profesorom zna od maja, a da i dalje nije poznato šta je tačno škola preduzela tim povodom. U školi ni danas nisu htjeli da komentarišu ove ozbiljne optužbe na račun J. M.

Iz Ministarstva prosvjete ističu kako nijedan zahtjev povodom ovog slučaja nije stigao u školu.