Svijet

ZABAVA IH UMALO KOŠTALA GLAVE Na dječji rođendan došli u pogrešnom kostimu, pa DOBILI BATINE

Djeca su pretukla tri djevojke koje su bile pozvane da ih animiraju na proslavi 4. rođendana u kostimima junaka iz “Patrolnih šapa”.

ZABAVA IH UMALO KOŠTALA GLAVE Na dječji rođendan došli u pogrešnom kostimu, pa DOBILI BATINE
FOTO: MEET & GREET EVENTS /FACEBOOK/SCREENSHOT

Tamaru i njenu sestre Eboni i Rosi iz Bakinghemšira je animiranje djece na rođendanu u kostimu junaka “Patrolnih šapa”, umalo koštalo glave, piše Telegraf.

Tamara je, naime, bila angažovana da dođe sa još dvoje “junaka” da u kostimima animiraju djecu na 4. rođendanu jednog mališana iz tog grada. Međutim, umesto igre i veselja, ove djevojke doživjele su horor, kada su na njih nasrnula djeca koja pohađaju osnovnu školu i pretukla ih.

Tri djevojke pojavile su se u nedelju na proslavi obučene kao Čejs, Maršal i Skaj, ali kada su stigle u kuću, umesto oduševljenja i dobrodošlice sačekali su ih “namunjeni osnovci”, koji su fizički nasrnuli na njih.

Sve vrijeme smo se pretvarale da plačemo ne bi li prestali da nas udaraju, ali to nije pomoglo – priča šokirana Eboni.

Djevojke tvrde da roditelji uopšte nisu pokušavali da umire svoju djecu, pa su na kraju završile sa pocijepanim kostimima, a čule su i brojne rasističke uvrede dok su ih mališani udarali iz sve snage.

Djevojke su htjele da napuste žurku, ali im roditelji to nisu dozvolili. Ne samo da nisu htjeli da plate angažman, nego su od djevojaka tražili da im vrate 100 evra koje su uzele prilikom rezervacije dolaska.

https://www.facebook.com/watch/?v=295713438337415&t=5

Na kraju je morala da interveniše i policija. Stvari su toliko eskalirale da su na lice mjesta došle tri patrole i čak osam policajaca.

Eboni, koja je i sama majka jednog djeteta, tvrdi da nisu ni Tamara ni ona ni Rosi nisu dobile pare koje su im roditelji bili dužni.

Policija je potvrdila da je morala da interveniše u nedelju oko 17 časova u jednom domu gdje je bio “okupljen veći broj ljudi”. Saopštili su da je istraga u toku, kojom bi trebalo da bude utvrđeno da li je počinjeno neko krivično djelo.