Zabava

"Zaboravila sam tekstove svojih pjesama" Kaća Živković o nastupima, estetskim intervencijama i zgodnom tijelu

Katarina Živković, pjevačica, nakon pandemije korona virusa krenula je sa nastupima, a priznaje da je zaboravila tekst svoje pjesme na nastupu.

"Zaboravila sam tekstove svojih pjesama" Kaća Živković o nastupima, estetskim intervencijama i zgodnom tijelu
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Publika je željno iščekivala muziku, svima nam je to nedostajalo. Jako je uticala pauza na sve nas, jedva sam čekala da počnemo da radimo. Radujem se što se sve polako vraća u neko normalno stanje. Zaboravljam tekstove svojih pjesama. To niko ne primjećuje, ja se tu fino snađem, nisam napravila lapsus. Ljudi u tom momentu ne gledaju na te stvari, najmanje ih zanima da li je pjevač zaboravio tekst – rekla je Kaća Živković na samom početku.

Dalje je nastavila:

– Jedem sve, treniram dosta, smanjila sam ugljene hidrate. Svijetu se ne može ugotiti. Mojoj mami se ne dopada kako izgledam, ona voli da sam malo punija. Najbitnije mi je da se dobro osjećam u svojoj koži. Obožavam negativne komentare ako su konstruktivni. Prihvatim dosta stvari, ukoliko neko ima dobru namjeru. Što se tiće hejtera, to mi stvarno ne znači i ne pogađa me. Ako ja to ne pročitam, često mi pošalju sve – kazala je ona za “Premijera-vikend specijal”, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije