Hronika

ZADOBIO FRAKTURU NOSA I POVREDE LICA Stanje povrijeđenog mašinovođe za sada stabilno

Zdravstveno stanje tridesetpetogodišnjeg mašinovođe čiji su inicijali R.S, koji je zadobio povrede glave i lica prilikom iskakanja voza, za sada je stabilno, saopšteno je iz Unverzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

ZADOBIO FRAKTURU NOSA I POVREDE LICA Stanje povrijeđenog mašinovođe za sada stabilno
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Dežurni ljekar u Klinici za bolesti uha, grla i nosa Dalibor Vranješ rekao je da je pacijent zadobio frakturu nosa i povrede lica i da je hirurški zbrinut.

Nakon stabilizacije opšteg stanja, pacijent je iz Urgentnog centra premješten u Kliniku za bolesti uha, grla i nosa, gdje će ostati na daljem praćenju i liječenju, navodi se u saopštenju UKC-a.

Pročitajte još

Mašinovođa putničkog voza “Željeznica Republike Srpske” povrijeđen je sinoć kada je usljed snježnog nanosa i odrona došlo do iskakanja lokomotive i jednih putničkih kola iz šina na dijelu pruge između staničnih mjesta Šnjegotina i Jošavka, saopšteno je ranije iz “Željeznica Republike Srpske”.

Mašinovođa je zadobio povrede glave i lica i kolima hitne pomoći prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je operisan, dok se jedna putnica iz voza požalila na nelagodu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu