Zabava

Zakoračila je na crveni tepih i SVIJET JE NA TRENUTAK STAO: Haljina ove Rumunke je TOLIKO IZAZOVNA

Kanski festival sinoć je na premijeri filma “Once Upon A Time In Hollywood” okupio neke od najljepših žena Evrope i svijeta, a jedna od najfotografisanijih i najatraktivinijih dama večeri bila je i glumica Madalina Genea.

Zakoračila je na crveni tepih i SVIJET JE NA TRENUTAK STAO: Haljina ove Rumunke je TOLIKO IZAZOVNA
FOTO: PROFIMEDIA

Ova prelijepa dama rumunskog porijekla plijenila je u glamuroznoj toaleti od čipke, perja, šljokica i providnih detalja, a posebno izazovan detalj bio je dubok šlic koji je u prvi plan stavio njene izvajane noge.

Madelina je akcentovala i svoj raskošan dekolte, s obzirom da su joj grudi bile prekrivene tek parčetom prozirne tkanine, ali je uprkos provokativnim momentima na haljini izgledala veoma otmeno i nimalo vulgarno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Madalina je inače rođena Rumunka, ali već više od decenije živi i radi u Italiji. Ova seksi 31-godišnjakinja karijeru je počela kao model, šetajući modnim pistama za luksuzne brendove širom svijeta, da bi se kasnije ostvarila i kao glumica u nizu italijanskih filmova i muzičkih spotova.

Ona je i svojevrsna Instagram senzacija na ovoj društvenoj mreži prati je više od 700.000 pratilaca, a poznata je i po svom dobrotvornom radom i brojnim humanitarnim akcijama koje pokreće i podržava.

Zanimljivo je da nije skandalozna ličnost, premda tako izgleda, a u njenoj ljubavnoj istoriji od poznatih lica povezivana je samo sa čuvenim zavodnikom Leonardom DiKaprijem, piše Blic Žena.