Zabava

"ZARADIM 15 PROSJEČNIH PLATA" Starleta prodaje intimu, preko društvene mreže za odrasle, fotografije objavljuje bez blama

Josipa Karimović, hrvatska rijaliti zvijezda, nalazi se na listi djevojka koje preko društvene mreže za odrasle naplaćuje svoju golotinju i time se hvali na sva usta bez imalo stida.

"ZARADIM 15 PROSJEČNIH PLATA" Starleta prodaje intimu, preko društvene mreže za odrasle, fotografije objavljuje bez blama
FOTO: SCREENSHOT

Šira javnost ju je upoznala tokom učešća u jednoj od sezona rijalitija “Parovi”.

– Profil sam otvorila prije godinu i po dana na nagovor bliskih ljudi. Na kraju se to ispostavilo kao dobar posao za mene, jer se volim fotografisati izazovno. Trudim se dam raznolik sadržaj svojim fanovima. Ovaj mjesec, bez lažne skromnosti, zaradila sam 15 prosječnih hrvatskih plata. Možda čak i malo više, ali ne bi ulazila u detalje – rekla je Josipa, koja se ne stidi svojih postupaka, za novine Afera.

Ona uz to otkriva da bez blama ispunjava i zahtjeve pratilaca, koji postaju njeni klijenti plaćajući joj mjesečno deset dolara da gledaju njenu golotinju.

– U samom sam vrhu svjetskih starleta, a cilj mi je da se svrstam među najuspješnije – kaže rijaliti učesnica.

Josipa je na sebi do sada obavila mnoge estetske zahvate, ali to ne skriva.

– Korigovala sam nos, grudi, jagodice, usne i guzu – priznala je ona.

Nedavno je izjavila da je u djetinjstvu živjela u nemaštini.

– Mojim roditeljima su se dogodile neke stvari u životu i nismo baš imali novca. Ja sam išla u srednju školu i putovala sam svako jutro, za školu sam dobila uvijek nešto sitno, tek toliko da ne budem gladna. Sjećam se jednog perioda, svi su imali najnovije telefone, a ja sam imala neki stari telefon na preklapanje i osjećala sam se užasno – rekla je ona, prenosi Blic.