Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„ZAŠTO PONOVO IDEMO U NJEMAČKU“ Šaban Šaulić nije želio da ide na POSLJEDNJI NASTUP

Hronika
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Šaban Šaulić preminuo je neposredno poslije saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedjelju ujutru na autoputu u Njemačkoj. Iz automobila u koji je udario pijani vozač ostao je živ samo Slobodan Boban Stojadinović koji je i dalje u Njemačkoj na oporavku.

Boban se prisjetio detalja saobraćajne nesreće i kako je izgledao Šaban kada ga je posljednji put vidio, a onda je za Blic otkrio i da pjevač nije želio da ide na posljednji nastup.

– Znao je da me pita gdje radimo sljedeće nedjelje, a kada je bio posljednji nastup u pitanju i kada je čuo da je Njemačka rekao mi je: “Pa što mi to nisi pomjerio za neki drugi put. Sad smo bili u Njemačkoj, zašto idemo opet”. Rekao sam mu da je to neki ranije dogovoreni nastup i da je drugi grad u pitanju i da to dugujemo menadžeru pa ćemo odmarati u martu i aprilu – kaže Boban Stojadinović za Blic.

Šabanov kum i veliki prijatelj otkrio je i da je u posljednje vreme Šaban želio više da odmara.

– U posljednje vrijeme je govorio Goci i meni da mu ne zakazujemo nastupe često iako je mogao da peva tri dana bez prestanka. Bio je Božje dijete i svi su ga zbog toga voleli i poštovali. Čak i kada su ga molili pet minuta duže da pjeva, a on nije želio – ispričao je Boban za Blic, a onda se prisjetio još nekih stvari.

– Bio je slab na mene i uspijevao sam da ga ubijedim da ode na neki nastup koji nije želio, ali posljednjih nekoliko mjeseci bio je čudan. Sada kada vratim film, sve mi djeluje kao da je predosećao smrt. Nije mogao da spava noću čak ni kada popije tablete, govorio je “neće san na oči”. Vidio sam da je bio psihički uznemiren, želio je samo da ode u Krčedin i peca kaže Boban.

Iako je redovno išao na nastupe u posljednje vrijeme se žalio na bolove.

– Žalio se ponekad da ga bole glava i vrat. Tjerao sam ga da ide kod doktora, Gordana je plakala i molila ga da ode na pregled. Išao je i na masaže u posljednje vrijeme – kaže Boban i dodaje: “Kada sam počeo da putujem i sarađujem sa njim u početku sam znao mjesec dana unaprijed gdje idemo, ali u posljednje vrijeme kada ga pitam on kaže: “Nemam pojma”.

– Nije ga toliko zanimalo jer je Gordana vodila računa o tome i nije bilo potrebe da zna – priča Boban.

Šaban Šaulić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu u 15 časova, a prije toga će u Skupštini grada u 11 časova biti održana komemoracija, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO