Zabava

Zašto u Holivudu ne vole ženu Aleka Boldvina: Hilarija optužena da lažira svoje špansko porijeklo (FOTO)

I dok svi pričaju o tragičnom ishodu sa snimanja novog filma Aleka Boldvina, kada je glumac ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i teško ranio reditelja, podsjetimo se njegovog privatnog života.

Zašto u Holivudu ne vole ženu Aleka Boldvina: Hilarija optužena da lažira svoje špansko porijeklo (FOTO)
FOTO: FOTO:HILARIA'S GRIFT/YOUTUBE/SCREENSHOT

Hilarija Boldvin (37) je 2011. godine upoznala Aleka Boldvina, da bi se za nešto više od godinu dana već udala za 26 godina starijeg glumca.

Danas poznati par ima petoro dece i dva psa. U njihovom životu nema mjesta za privatnost, jer je Hilarija tip žene koja sve priča i pokazuje na Instagramu.

Bilo da je riječ o novoj trudnoći, gubitku bebe, joga pozama, gubitku kilograma ili optužbama da lažira špansko nasleđe.

Pročitajte još

Svi se sjećamo njene fotografije na Instagramu iz 2019. godine, gde je objavila da je to momenat kada je osjećala da doživljava spontani.

Mišljenja su bila podijeljenja: jedni su je hvalili što je tako bolnu temu podijelila na internetu, dok su je drugi kritikovali kako previše intimne stvari djeli na Instagramu.

Nije prošlo mnogo, a Hilarija je odlučila da svima kaže kako je opet trudna. Tada su svi bili jednoglasni. Ljudi su uglavnom smatrali kako Hilarija nije smjela da zatrudni tako brzo i da na taj način muči svoje tijelo.

S obzirom da je već rodila četvoro zdrave dece, te da “joj se ne žuri sa rađanjem petog deteta.”

Hilariju kao da ove priče i negativni komentari ne dotiču. Ona je zvijezda u svom filmu. To je dokazala objavom fotografije na kojoj drži najmlađeg sina.

Naime, na toj fotografiji Hilarija je u donjem vešu, a jasno se vidi njena zategnuta figura. Odmah su počeli komentari glumica i pjevačica poznatih u Holivudu.

Svi su govorili kako Hilarija ima za cilj da pokaže svoju figuru i ništa drugo, te da je do tako zategnutog stomaka došla samo zahvaljujući operacijama, a nikako jogi.

Međutim, Hilarija kao da je očekivala takve komentare i svoj momenat slave. Odmah je na Instagramu pokazala stomak u krupnom planu, kako bi svi mogli da vide da na njemu nema ožiljaka.

Taman kada se stišala buka oko stomaka, Hilarija je optužena da lažira svoje špansko poreklo jer je odrasla u Americi i veoma loše priča španski jezik. Ne sumnjamo da će Hilarija i sa ovim “optužbama” srećno da se izbori.

Evo kako je počela njena ljubavna priča sa Alekom Boldvinom:

Kada su se upoznali Alek je Hilariju izvodio na večere i na sastanke šest nedjelja, ali bez poljupca. – Mislila sam da želi da budemo samo prijatelji -rekla je Hilarija, ali to nije bio slučaj.

Boldvin se “usudio” i poljubio Hilariju, da bi se par počeo da živi zajedno samo pet mjeseci nakon upoznavanja, a godinu dana kasnije su se i vjenčali.

Prije Hilarije, Alek je bio devet godina u braku sa Kim Besnidžer i smatrao je da se nikad više neće ženiti, prenosi Stil.

Prihvati notifikacije