Hronika

"Zatekla sam mladića u kući s njom, lažno se predstavio" Očajna majka misteriozno nestale Tamare (15) moli za pomoć

Maloprije sam zvala policiju, nažalost nema ništa novo. Plašim se najgoreg, imam takav osjećaj da joj se nešto desilo,  ispričala je majka nestale Tamare Lecki (15), kojoj se gubi trag u srijedu uveče u Temerinu.

Nestala djevojka u Temerinu
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Kako se saznaje od majke nestale djevojčice, Tamara je otišla da isprati druga na autobusku stanicu i od tada joj se gubi svaki trag. Telefon joj je isključen, a policija ne može da je locira.

– Bojim se najgoreg, imam osjećaj da joj se nešto desilo. Upala je u loše društvo kada je upisala školu u Novom Sadu, pa sam je ispisala i prebacila u Temerin. Navukli su je da puši i pije, očigledno je nastavila da se druži sa njima – priča kroz plač majka, koja apeluje da svako ko vidi Tamaru pozove policiju.

Drug se lažno predstavio

Tamarina majka je došla sa posla i zatekla kćerkinog druga Davida, kojeg je Tamara krenula da isprati na stanicu.

– Ne znam ko je taj drug, zatekla sam ga u kući, predstavio se kao David. Kada sam poslije našla njegovu sliku, drugari su mi rekli da se on zove Stefan – priča majka djevojčice.

Pročitajte još

Kako priča, Tamara jeste odlazila i ranije, ali na par sati i telefon joj je bio uključen, te je majka mogla da je kontaktira.

– Sve moguće sam zvala od njenih drugara, sve sa kime se družila, ne spavam noćima. Svi mi kažu da ne mogu da vjeruju da je Tamara nestala. Želim da se ovo objavi svuda, samo da je nađu – ispričala je majka za Blic.

Nestanak je prijavljen policiji i majka je ispričala sva saznanja i sumnje koje ima.

Tamara je na sebi imala teget duks sa zvezdicama, plave farmerice i crvene polu kratke čizme.

Ako je neko vidi neka se javi policiji, ili pozove na broj telefona 061 177 1762.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije