Sudbine

ZBOG KORONE SE NISU VIDJELI 215 DANA Emotivni susret supružnika RAZNJEŽIO SVE (VIDEO)

Supružnici Džozef i Eva Loret početkom pandemije odlučili su se na jedan težak potez - sve kako bi jedno drugo zaštitili od korona virusa.

ZBOG KORONE SE NISU VIDJELI 215 DANA Emotivni susret supružnika RAZNJEŽIO SVE (VIDEO)
FOTO: ROSECASTLE AT DELANEY CREEK/FACEBOOK/SCREENSHOT

Džozef je morao na operaciju, oboje su starije dobi, a samim tim i u rizičnoj grupi, pa su odlučili da žive odvojeno dok se cijela situacija ne smiri, piše Informer.

Ovo dvoje 80-godišnjaka bilo je razdvojeno čak 215 dana, a sada su se napokon ponovno sreli u zajedničkom domu na Floridi.

Eva se šokirala kada je vidjela svog supruga, s kojim je u braku već 60 godina, iza sebe.

Married 60 years, apart for 215 days, and finally reunited

Married 60 years…apart for 215 days…but finally #reunited! ❤️ We got to witness these two resident love birds see and hug each other for the first time since the pandemic. Get your tissues out!😭Joseph was in rehab when we had the privilege of adding his wife, Eve to our Rosecastle at Delaney Creek family. Due to the pandemic, they weren’t yet able to see each other. With just phone calls and a few window visits – they persevered. After graduating from rehabilitation, Joseph was finally able to be reunited with Eve (one of our newest residents) and the rest of our #Rosecastle family.🏡Website: www.brandonseniors.comPhone: 813-655-8858📲#assistedliving #reunited #love #tearsofjoy #happilyeverafter

Posted by Rosecastle at Delaney Creek on Thursday, October 15, 2020

– Nedostajao si mi – bilo je prvo što je rekla.

– I ti meni, jako. Mislio sam da više nikada neću doći ovdje – uzvratio je Džozef.

U martu je Džozef otišao u bolnicu na operaciju, a tokom oporavka morao se strogo čuvati, pa je par odlučio da neko vrijeme budu razdvojeni kako ne bi došlo do zaraze korona virusom.

Sve vrijeme bili su u kontaktu preko telefona, a ponekad ga je Eva posjećivala ispod prozora.

Upoznali su se još kao tinejdžeri, a od tada su nerazdvojni. Imaju petoro djece i puno unučadi.