Zabava

ZBOG PRINCA SE ODREKLA KARIJERE Bije je glas da se BAHATI na kraljevskom dvoru, a evo šta bivše kolege kažu o Megan Markl

Prije nego što je postala vojvotkinja od Saseksa i udajom za princa Harija zvanično kročila u kraljevsku porodicu, Megan Markl bila je glumica.

ZBOG PRINCA SE ODREKLA KARIJERE Bije je glas da se BAHATI na kraljevskom dvoru, a evo šta bivše kolege kažu o Megan Markl
Foto: Profimedia

Megan je slavu stekla u tv seriji “The Suits” i taman kad je sve krenulo uzlaznom putanjom zbog ljubavi se odrekla karijere. Supruga princa Harija pokušala je da stekne slavu u šou programu “Deal or No Deal”, gdje je igrala sa Krisi Tajgen.

Američka manekenka otkrila je da su u nekoliko navrata pokušali od nje da izvuku informacije o Megan Markl, ali da joj ne pada na pamet da iznosi prljav veš.

Ona je predivna. Svi me ispituju kakva je bila, ali nema nikakvih prljavih detalja. Pamtim je kao tihu i povučenu djevojku. Veoma je draga – rekla je Tajgen.

Osim Krisi Tajgen, priliku da sarađuje sa Megan imala je i Mendi Mur. Ona je 2006. godine igrala u filmu “Dozvola za vjenčanje”, koji je producirao Trevor Engelson, tadašnji izabranik Megan Markl.

– Provele smo zajedno puno vremena na Jamajci dok smo snimali film. Mislim da smo čak i Novu godinu slavili zajedno. Bilo je to jako davno, ali pamtim je kao predivnu i velikodušnu ženu. Ona je samo jedna obična i normalna osoba – rekla je Mendi Mur.

Ona je dodala i da je čestitala Megan na vjeridbi sa princom Harijem, te da su tada razmijenile nekoliko mejlova.

Megan je sa Trevorom Engelsonom bila tri godine u braku, a prije toga su se zabavljali sedam godina. Prve glasine o njenoj i Harijevoj vezi pojavile su se 2016. Ubrzo je Megan saopštila da napušta seriju “The Suits”, a potom je i obrisala sve naloge na društvenim mrežama.

Megan i Hari zvanično su se vjerili u novembru prošle godine, a vjenčali se 19. maja 2018. Kraljevski par očekuje prvo dijete, koje će na svijet doći na proljeće, prenosi Blic.