Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZBOG PRINCA SE ODREKLA KARIJERE Bije je glas da se BAHATI na kraljevskom dvoru, a evo šta bivše kolege kažu o Megan Markl

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Prije nego što je postala vojvotkinja od Saseksa i udajom za princa Harija zvanično kročila u kraljevsku porodicu, Megan Markl bila je glumica.

Megan je slavu stekla u tv seriji “The Suits” i taman kad je sve krenulo uzlaznom putanjom zbog ljubavi se odrekla karijere. Supruga princa Harija pokušala je da stekne slavu u šou programu “Deal or No Deal”, gdje je igrala sa Krisi Tajgen.

Američka manekenka otkrila je da su u nekoliko navrata pokušali od nje da izvuku informacije o Megan Markl, ali da joj ne pada na pamet da iznosi prljav veš.

– Ona je predivna. Svi me ispituju kakva je bila, ali nema nikakvih prljavih detalja. Pamtim je kao tihu i povučenu djevojku. Veoma je draga – rekla je Tajgen.

Osim Krisi Tajgen, priliku da sarađuje sa Megan imala je i Mendi Mur. Ona je 2006. godine igrala u filmu “Dozvola za vjenčanje”, koji je producirao Trevor Engelson, tadašnji izabranik Megan Markl.

– Provele smo zajedno puno vremena na Jamajci dok smo snimali film. Mislim da smo čak i Novu godinu slavili zajedno. Bilo je to jako davno, ali pamtim je kao predivnu i velikodušnu ženu. Ona je samo jedna obična i normalna osoba – rekla je Mendi Mur.

Ona je dodala i da je čestitala Megan na vjeridbi sa princom Harijem, te da su tada razmijenile nekoliko mejlova.

Megan je sa Trevorom Engelsonom bila tri godine u braku, a prije toga su se zabavljali sedam godina. Prve glasine o njenoj i Harijevoj vezi pojavile su se 2016. Ubrzo je Megan saopštila da napušta seriju “The Suits”, a potom je i obrisala sve naloge na društvenim mrežama.

Megan i Hari zvanično su se vjerili u novembru prošle godine, a vjenčali se 19. maja 2018. Kraljevski par očekuje prvo dijete, koje će na svijet doći na proljeće, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO