Zabava

ŽIVI SVOJU BAJKU Stjuardesa prvo zavela pjevača, poslije raskida se zaljubila u NJEGOVOG KOLEGU

Frontmen “Magla benda” Vladan Savić u julu ove godine sa izabranicom Jovanom Jocić dobio je kćerku Anđeliju, a Vladan nije prvi pjevač kog je ova ljepotica zavela.

ŽIVI SVOJU BAJKU Stjuardesa prvo zavela pjevača, poslije raskida se zaljubila u NJEGOVOG KOLEGU
Foto: Ljubica Samardžić/Promo

Stjuardesa Jovana Jocić javnosti je, naime, postala poznata tokom veze sa Sašom Kovačevićem.

Njih dvoje bili su u ljubavi četiri godine, od čega su dvije živjeli zajedno, a koliko je veza bila ozbiljna govori to što su u javnosti govorili i da razmišljaju o braku.

Raskinuli su 2017. godine, zbog čestih svađa.

Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspijevali da ih prevaziđu, činilo se da je riječ samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila poslije četiri godine veze. Međutim, kako su se u posljednje vrijeme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvjestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živjela sa njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka – rekao je tada izvor blizak Saši i Jovani.

Saša Kovačević tada je naveo da je Jovana zbog posla stjuardese često bila na putovanjima, te istakao da su i poslije raskida ostali u dobrim odnosima.

– Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživjeli. To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih riječi i uvreda – rekao je pjevač poslije raskida.

Saša je nakon toga uplovio u vezu sa sadašnjom izabranicom Zoranom Tasovac, dok se Jovana nekoliko mjeseci kasnije smuvala sa Vladanom Savićem.

Par je početkom ove godine podijelio srećne vijesti o prinovi, a u julu je Jovana na svijet donijela djevojčicu, kojoj su ona i Vladan dali ime Anđelija.

(Blic)