Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŽIVOT MI SE POTPUNO PROMIJENIO” Princ Vilijam progovorio o braku sa Kejt

Zabava
Autor:

Foto: Facundo Arrizabalaga/EPA

Princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, nikad iskrenije progovorio je o porodici i deci, za potrebe jednog dokumentarca koji bi prema pisanju stranih medija trebalo da ugleda svjetslost dana ove nedelje. Kako je objasnio, otkako je Kejt izgovorio sudbonosno “da” njegov život veoma se promijenio, a roditeljstvo mu je prilično teško palo.

– Moja majka je poginula kad sam bio mlad, emocije se vraćaju u naletima jer je to sasvim drugačija životna faza… I nema nikoga ko bi nekako mogao da ti pomogne – pričao je on, prisjećajući se majke Dajane, bez koje je ostao sa svega 15 godina, prenosi Kurir.

– Nikad nismo zaista pričali o tome što smo izgubili mamu tako mladi – rekao je on jednom prilikom, misleći na sebe i mlađeg brata Harija, koji sada ima ženu Megan i nasljednika Arčija.

Razne emocije su se, kaže, dugo taložile zbog čega njih dvojica aktivno učestvuju u kampanjama kojima se promoviše briga u mentalnom zdravlju.

– Mentalno zdravlje treba da bude prioritet. Neko mora da preuzme vođstvo i započne razgovor – ispričao je Vilijam, prenose strani mediji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO