Zabava

ŽIVOT U KONTEJNERU Lane Gutović progovorio o DIVLJINI u kojoj živi (VIDEO)

Glumac Milan Lane Gutović uključio se u Jutarnji program „Prve“ televizije, a tu priliku je iskoristio kako bi otkrio kako izgleda njegov život kada se skloni iz Beograda i ode u Sečanj, gdje ima kontejner u kome boravi.

ŽIVOT U KONTEJNERU Lane Gutović progovorio o DIVLJINI u kojoj živi (VIDEO)
FOTO: O. BUNIĆ/RAS SRBIJA

U trenucima kada mu život u centru Beograda postane naporan, glumac Lane Gutović koji iza sebe ima veliki broj uloga kako na daskama koje život znače, tako i na filmu, seli se u divljinu.

Iako trenutno igra u nekoliko predstava, zbog korona virusa redukovana su izvođenja, a sada je prvi put otkrio da uslovi u njegovom improvizovanom kontejneru u Sečnju nisu najbolji, piše Blic.

– Nisam se sklonio nigdje, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za bjeg. Taj dio pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovjek kada bi htio da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mjesto, uspio sam nešto da napravim od tog mjesta da ima struju i solarnu energiju – izjavio je glumac u jutarnjem programu „Prve“, a potom objasnio ko ga posjećuje na ovom mjestu.

– Samo dva-tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava.

U jednom trenutku glumac je pokazao i kako izgleda jedna od prostorija njegovog stana u centru Beograda, te prikazao biblioteku u kojoj provodi veći dio vremena.