Kultura

“ZLONAMJERNA KLEVETA" Film o Trampu premijerno prikazan u Kanu, bivši predsjednik ni malo nije srećan

Film "Šegrt" (The Apprentice) o Donaldu Trampu i početku njegove preduzetničke karijere, doživio je premijeru na Kanskom filmskom festivalu juče, i odmah se suočio sa jakom reakcijom bivšeg predsjednika SAD.

donald tramp
FOTO: CHARLY TRIBALLEAU/EPA

Film, koji je zaradio osmominutne ovacije nakon svog debija u ponedjeljak, sadrži niz neprijatnih scena koje prikazuju kako Tramp uzima tablete amfetamina, ide na liposukciju, operaciju popunjavanja proćelavih mjesta na glavi i, najkontroverznije, kako nasilno baca svoju tadašnju ženu Ivanu na zemlju i nastavlja da ima seks sa njom bez pristanka.

U ovom naslovu Sebastijan Sten tumači Trampa, dok Džeremi Strong igra advokata Roja Kona, a Marija Bakalova je Trampova prva supruga Ivana Tramp.

Film je režirao reditelj filma “Holy Spider” Ali Abasi, a scenario je napisao novinar Gabrijel Šerman i pozdravljen je aplauzom nakon premijere na Kanskom filmskom festivalu.

Trampov tim krenuo je u kampanju nakon što je film objavljen i najavljuju tužbu zbog “lažnih tvrdnji” koje su navodno iznete u ovom naslovu.

Podnijećemo tužbu da se pozabavimo očigledno lažnim tvrdnjama ovih lažnih filmaša – rekao je glavni portparol Trampove kampanje Stiven Čeung u izjavi za Varajeti.

– Ovo smeće je čista fikcija koja senzacionalizuje laži koje su dugo razotkrivane. Kao i kod nelegalnih suđenja Bajdenu, ovo je miješanje holivudskih elita u izbore, koje znaju da će predsjednik Tramp ponovo preuzeti Bijelu kuću i pobijediti njihovog izabranog kandidata jer ništa što su uradili nije uspjelo – naveo je Čeung, koji je rekao da je film “čista zlonamjerna kleveta koja nije trebalo da ugleda svjetlost dana”, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu