Zabava

“ZNALA JE ŠTA HOĆE” Rada Manojlović upoznala Priju prije 15 godina i oduševila se u startu

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović održala je sinoć treći, uzastopni koncert u Osijeku.

Rada Manojlović Aleksandra Prijović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIĆ/RINGIER

Njena koleginica, pjevačica Rada Manojlović, je bila specijalna gošća, a nakon koncerta Rada je pričala o poznanstvu sa Prijom.

– Nisam očekivala da je onako vruće, Prija je to zagrijala dobro sa onim vatrama i publika je vesela. Ja kao da nisam bila tu, ništa nisam čula od huke i od publike koja je pjevala, potpuno su nas nadglasali, ali to je i poenta, valjda tako treba da bude na koncertu. Drago mi je da sam dio, kao što sam rekla na bini, da je dala nama kolegama podjednako šansu da učestvujemo u njenom istorijskom uspjehu koji upravo piše – rekla je Rada, te je ispričala kako su se upoznale.

Pročitajte još

– Ja ne mogu da vjerujem da je ona zapamtila tu priču. Ona je tek počela da se takmiči, bila je prvi krug u “Zvezdama Granda” i to je bilo prije 10 – 15 godina, ne znam ni ja, i ona je baš bila stidljiva i zamolila je ako može da otpjeva jednu pjesmu na mom nastupu u Subotici, ja kažem “Može, ako znaš da pjevaš”, jer ne volim kada ljudi uzmu mikrofon i rastegnu, otjeraju pola publike, rekla je “Znam” i počela od Cece “Doktor”, ja rekoh “Wow, pa ti stvarno znaš da pjevaš, prijavi se na ZG” i tada mi je rekla da se takmiči, sjećam se da sam sve pozvala da glasaju za nju, tu smo se upoznale – rekla je Rada, te dodala:

– Aleksandra se tada vraćala sa mnom, bila je spontana, bila je uvijek slobodna da pita, da se ubaci, koliko god djelovala da je povučena, znala je sa mjerom da se, neću da kažem nametne, ali da se izbori. Ja to ne bih mogla, ali ona je znala šta hoće – rekla je Rada, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije