Zabava

Zorica Dukić pobijedila u “Parovima” pa se povukla iz javnosti "Nisam privođena, niti sam u katalozima prostitutki"

Nekadašnja pobjednica rijalitija "Parovi", Zorica Dukić (35), povukla se iz javnosti, a sada je odlučila da da komentar na temu prostitucije i šou programa na domaćim televizijama.

Zorica Dukić pobijedila u “Parovima” pa se povukla iz javnosti "Nisam privođena, niti sam u katalozima prostitutki"
FOTO: DRAGULJCE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Istakla je da poznaje prostitutke.

– Naravno da poznajem takve djevojke. Poznajemo ih svi mi. Često me sramota kada me povezuju sa rijalitijem, a njega najčešće povezuju sa prostitutkama. Jako mnogo takvih djevojka je prošlo kroz takve programe da bi digle sebi cijenu, da bi se kotirale da bi zarađivale malo više, što je na veliku štetu rijalitija. One su tako ukaljale te formate i učesnike koji su tu došli da zarade novac ili promovišu svoj posao. I “Parovi” i “Zadruga” su jad i bijeda naše države zbog djevojaka niskog morala – bila je iskrena Zorica.

Na pitanje da li su je ikada povezivali sa prostitucijom zbog učešća u rijalitiju, Dukićeva je odgovorila:

– Kada sam ušla u četvrtu sezonu “Parova”, zatekla sam se sa pojedinim imenima i prvo veče sam sebi napravila velike probleme. Oni su tada rekli da sam pljuvala taj rijaliti, ali ja sam pljuvala učesnice. Bilo me je zaista sramota. Kao da sam pala sa kruške. Tokom boravka sam se stalo preispitivala da li je ljudi gledaju kao jedinku, pojedinca i vide moje kvalitete i mane, ili kao jednu cjelinu. Tada je više bilo djevojaka sumnjivog morala. Istina je da sam dolazila u situaciju, da kada se nalazite u nekom intelektualnijem okruženju, bude vas stid i sram da kažete da ste bili u rijalitiju. Nažalost odmah to povezuju sa tim.

Na pitanje da li bi ponovo ušla u rijaliti i da li je okidač za učešće isključivo novac, za “Puls Srbije” kazala je:

– Bila sam dijete iz radničke porodice i moj cilj jeste bio novac. Porijeklo moje zarade se zna i zna se čime se bavim tokom ovoh deset godine, tako da mi se ne kače etikete prostitucije. Nikada nisam privođena, niti viđena u katalozima. I niko ne može da kaže da me je platio. Glupo je reći da nikada ne bih, ali bi mi to bila posljednja opcija u životu, da spasim posao. Za sada nisam na rubu propasti, ali mogu da kažem da imam dovoljno godina za brak i porodicu, a ne za učešće u rijaliti, piše Blic.