Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZORICA OPROSTILA KARLEUŠI Folk dive odlučile zakopati ratne sjekire nakon godinu i po dana

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Dvije folk dive odlučile su zakopati ratne sjekire, prenose mediji u Srbiji navodeći kako je Zorica Brunclik odlučila da Jeleni Karleuši oprosti sve uvrede.

Nakon godinu i po, koliko su trajala prepucavanja dvije pjevačice na društvenim mrežama, Brunclik je odlučila staviti tačku na prozivke.

– Riješila sam da iz svog života izbacim sve što je negativno i što nema veze s lijepim stvarima i srećom. Oprostila sam svima koji su me ikad uvrijedili, pa i Jeleni Karleuši. Bila sam zgrožena, jer je u emisiji nosila brushalter u obliku pe*isa! S unucima sam gledala televiziju u tom trenutku i bila sam zapanjena. Iznijela sam svoj stav na društvenim mrežama, a Jelena je počela najstrašnije da me vrijeđa. Ona je ta koja je mene žacnula! Tada nisam prešutjela pa sam joj preko društvenih mreža objasnila da nije bila svjesna svoje sramote. Nisam ništa započinjala pa neću ni da završavam. Samo sam konstatirala neke stvari. Sada je to prošlost, kojoj neću da se vraćam – rekla je Zorica.

Podsjetimo, rat ovih pjevačica počeo je kad je Zorica na Instagramu napisala da je zgrožena time kako se Karleuša obukla u “Zvezdama Granda”, gdje ju je prije nekoliko godina zamijenila u žiriju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO