Zabava

“ZOVU ME LJUBAVNICOM, A ONA ĆUTI” Helena se obračunala sa sa DEČKOVOM SUPRUGOM

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija Helene Topalović sa navodnim dečkom na aerodromu, Dušanom Aleksćem, suprugom voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević.

“ZOVU ME LJUBAVNICOM, A ONA ĆUTI” Helena se obračunala sa sa DEČKOVOM SUPRUGOM
FOTO: HELENA_TOPALOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ovim povodom se nedavno oglasio Milan Topalović Topalko i odbrusio svima “koji pokušavaju da od njegove porodice naprave rijaliti”, a sada je konačno i Helena otkrila istinu, prenosi Blic.

Da – u vezi je s njim, i ne, nije oženjen!

– Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam – rekla je Helena.

 Ona je zamolila da novinari pitaju “i svoju koleginicu” da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević.

– Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umjesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dvije i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnila, tada su se vjenčali. Jelena već dvje godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja – rekla je Helena.