Hronika

ŽURKA STRAVE I UŽASA Srpskainfo otkriva detalje zlostavljanja tinejdžerke u Banjaluci

Obljuba tinejdžerke (17) zbog koje je uhapšen S.V. (21) iz Banjaluke dogodila se na jednoj žurci 5. februara ove godine, saznaje Srpskainfo.

ŽURKA STRAVE I UŽASA Srpskainfo otkriva detalje zlostavljanja tinejdžerke u Banjaluci
FOTO: SHUTTERSTOCK

Izvor Srpskainfo iz policije otkrio je da je na žurki bilo dosta alkohola, a osumnjičeni je iskoristio stanje u kojem se nalazila tinejdžerka i obljubio je.

– Slučaj su prijavili ogorčeni roditelji, a nakon prijave osumnjičeni je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu – dodao je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije.

Pročitajte još

Prema nezvaničnim informacijama, istraga je u početku bila usmjerena na krivično djelo silovanja, ali je u međuvremenu “ublaženo” i osumnjičenom je na teret stavljena obljuba nemoćnog lica.

Podsjetimo, banjalučko Tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za S.V. (21) iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljube.

– Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke – saopšteno je danas iz banjalučkog Tužilaštva.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u  Banjaluci. 

Prihvati notifikacije