Zabava

"Zvezda Granda" drastično smršala: Otkriva način na koji je istopila kilograme (FOTO, VIDEO)

Pjevačica Krstinja Matanović, kada se pojavila u "Zvezdama Granda", imala je 162 kilograma, a onda se podvrgla operaciji smanjenja želuca i zatezanja kože i sada ima 70 kilograma.

"Zvezda Granda" drastično smršala: Otkriva način na koji je istopila kilograme (FOTO, VIDEO)
FOTO: KRSTINJA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Krstinja je drastično smršala, pa je nedavno morala ponovo da ode na operaciju, ovog puta kako bi joj skinuli višak kože, prenosi Blic.

Kaže da se iznenadila kad je juče stala na vagu, koja je pokazala da ima 70 kila.

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

– Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Voljela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obje su, hvala Bogu, bile uspješne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak… Pratila sam savjete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće – priča Krstinja i dodaje da se ne kaje što je išla pod nož:

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

– Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, poslije dvije i po godine i dvije zahtjevne operacije, postajem svjesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje!

– Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pjevanja važno i da lijepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki dio tijela. Nakon što je drastično smršala, Krstinja se razvela i vratila djevojačko prezime Matanović, ali je ubrzo našla novog dečka.

Pročitajte još

– Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te riječi. Iz tog razloga volim da mu pjevam pjesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović “Poseban” – priča pjevačica i dodaje da njen momak ne voli medije.

– Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude dio javnosti, ispuniću mu želju.

Prihvati notifikacije