Zabava

MARINA PRELOMILA Zahtjeva potpuno starateljstvo nad sinom, a evo koliko novca potražuje mjesečno od Darka

Folk pjevač Darko Lazić će se za manje od mjesec dana suočiti na sudu sa svojom bivšom vjerenicom i majkom svog sina Marinom Gagić.

MARINA PRELOMILA Zahtjeva potpuno starateljstvo nad sinom, a evo koliko novca potražuje mjesečno od Darka
FOTO: DARKOLAZICOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pjevač imati u odgajanju njihovog djeteta. Ona navodno zahtjeva potpuno starateljstvo i mjesečnu alimentaciju od 500 evra. Njihovi prijatelji kažu da je Gagićeva ispala fer i da je uzela u obzir sva Lazićeva dugovanja i ne baš zavidnu materijalnu situaciju te s toga nije tražila veći iznos.

Marina i Darko već izvjesno vrijeme komuniciraju isključivo u vezi s djetetom, a za sve ostalo kontakt je prebačen na njihove advokate. Gagićeva je riješila da tuži bivšeg vjerenika jer, kako je tvrdila, nije davao novac djetetu, dok je njegova majka Branka tvrdila da to nije istina i da je njen sin bivšoj vjerenici davao novac na ruke.

Pročitajte još

Inače, prema ovim navodima, Marina je više puta pokušala da razgovara s Darkom, kako bi se dogovorili o njegovim obavezama van suda, ali pošto je to bilo nemoguće, prestala je da ga zove i podnijela tužbu.

Ovo je nedavno potvrdila i sama Marina.

– Za mjesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo vidjeti šta će biti. Čujemo se samo zbog djeteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu – izjavila je Marina.

FOTO: M.ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M.ILIĆ/RAS SRBIJA

Pored problema sa alimentacijom i starateljstvom nad malim Aleksejem, Marina ne može da pređe ni preko najnovijih uvreda na njen račun. Naime, Darko je izjavio da ona preko njegove grbače hoće da postane poznata.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Ona je nebitna i gleda kako da se progura preko mojih leđa. Ko nju pominje bez mene? Nebitna je! Hoće da bude poznata. Marina treba da čuva dijete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? – istakao je Lazić nakon što su osvanule fotografije kako se ona provodi sa još jednom Lazićevom bivšom djevojkom, Oliverom Matijević.

Ovo je, kako piše Kurir, toliko iznerviralo Marinu da je odmah nakon ove izjave zabranila Darku da vodi sina kod sebe na spavanje, a posebno kad je tamo i njegova djevojka Barbara Bobak, koju tek ne može da smisli. Nju je uzela na zub kad je izjavila u jednom intervjuu da je dječak doživljava kao svoju majku.

– Sve što imam s njim riješiću na sudu. Nisam javna ličnost da bih komentarisala javno tu temu – bila je kratka bivša Lazićeva vjerenica.

FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

I bivša Darkova žena Ana Sević je na sudu s njim, jer navodno nije platio čak 20 alimentacija za kćerku, pa je ukupno dugovanje naraslo do čak 10.000 evra.

Na održanom ročištu Darko je tada izložio svoju navodno tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumjevanje. Sudija je unio u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pjevač nije plaćao alimentaciju ni prije saobraćajne nezgode, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu