Društvo

Hit snimak sa obilježavanja Bogojavljenja: Sveštenik s džipom ušao u rijeku, a onda je plivače šokiralo ovo pitanje (VIDEO)

Sveštenik iz Srbije, postao je hit na društvenim mrežama, nakon što se pojavio snimak tradicionalnog Bogojavljenskog plivanje za časni krst, gde je prvo džipom ušao do pola rijeke, da bi zatom počeo i da "sokoli" učesnike u manifestaciji.

Hit snimak sa obilježavanja Bogojavljenja: Sveštenik s džipom ušao u rijeku, a onda je plivače šokiralo ovo pitanje (VIDEO)
FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT

Dok je vozilo sa sveštenikom ulazilo u rijeku, sa strane su mogli da se čuju komentari posmatrača, prenosi Blic.

“Nemoj prevrnuće se”, začulo se u trenutku dok je džip silazio u plići dio rijeke, podno mosta, pozicionirajući se na pravu poziiciju za bacanje časnog krsta plivačima u vodu.

Kada se sveštenik namjestio na pravo mesto, u trenutku dok su mladići preko mosta prilazili rijeci, začulo se pitanje, koje je navodno svešteno lice postavilo momcima koji su po hladnom vremenu odlučili da plivaju za časni krst.

“Imate li m*da?”, glasilo je pitanje, nakon čega je nastupio smijeh okupljenih.

U komentarima koji su nastupili, najviše simpatija je pobrao onaj u kome je jedan od korisnika napisao kako samo sa ovim snimkom, prevazišli i sada već legendarni snimak plivanja za časni krst koji je nastao u Bugarskoj, kada je sveštenik bacao krst u gradskoj fontani.

Za sada nije poznato u kom mjestu u Srbiji je nastao snimak koji je za kratko vrijeme, postao pravi viralni hit na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu