Društvo

Davor Dragičević: Tri inspektora došla su u moje dvorište da mi uruče poziv na saslušanje

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, istakao je večeras na Trgu Krajine u Banjaluci da su mu danas u dvorište došla tri inspektora kako bi mu uručili poziv za saslušanje u policiji zbog, kako su mu objasnili, ugrožavanja bezbjednosti.

Davor Dragičević: Tri inspektora došla su u moje dvorište da mi uruče poziv na saslušanje
FOTO: BN TV

Saslušanje bi, kako kaže,trebalo da bude sutra, a Dragičević je poručio: „Za pripadnike MUP nema više ulaska u moje dvorište!“

Večeras se na Trgu Krajine obratila i Andrea Figurek, doktor medicinskih nauka. Iz dijaspore je stigla da pruži podršku roditeljima Davida Dragičevića, prenosi BN TV.

Kao ljekaru i doktoru medicinskih nauka, jasno mi je već nakon prvog pogleda na fotografije sa Davidove obdukcije zašto sam uz porodicu Dragičević i zašto ću do kraja biti uz njih. Kao čovjeku nije mi normalno da nam djecu ubijaju, a najmanje mi nije logično da se takvo jedno surovo ubistvo zataškava – poručila je Andrea Figurek.

Davor Dragičević je poručio da su danas i zvanično dobili rješenje o osnivanju Pokreta ’’Pravda za Davida’’. Udruženje će od Nove godine početi sa radom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu