Zabava

"ANABELA LUNU UVALILA U DUGOVE" Prijatelj Đoganijeve riješio da iznese ISTINU

Brojne informacije iz privatnog života Đoganijevih i Atijasovih ugledale su svjetlost dana pošto je Anabela kročila na rijaliti imanje u Šimanovcima, među kojima su i tvrdnje o pozamašnim dugovima u kojima su svi članovi porodice densera, navodno, do grla.

"ANABELA LUNU UVALILA U DUGOVE" Prijatelj Đoganijeve riješio da iznese ISTINU
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Luna je dosta novca zarađenog u “Zadruzi” uložila u svoju karijeru i za samo nekoliko mjeseci izbacila pet pjesama i spotova. Cijeli njen honorar u rijalitiju Anabela je uložila u stan u novobeogradskom naselju i ostavila je bez dinara. Plus ju je savjetovala da mora maksimalno da iskoristi popularnost i da zbog novca ne pravi pauzu u karijeri već da pozajmi pa će od nastupa vraćati – prenose mediji riječi jednog Luninog prijatelja za Svet: “Luna jeste počela da nastupa po klubovima, ali 25.000 evra duga nije malo. Kako da ona taj novac vrati?! Njoj je rijaliti bio jedino rješenje. Anabela ju je podržala jer je znala da je u problemu, što finansijskom, što psihičkom, pa i zdravstvenom. Ona kao majka nije bila sposobna da je zaštiti, uvalila ju je u problem, a onda ju je gurnula u drugi – tvrdi prijatelj Lune Đogani za “Svet”.

Foto: S.Krstić/RAS Srbija
Foto: S.Krstić/RAS Srbija

– A na sve to je sad ušla tamo da je dokrajči. Ta žena je sve vrijeme satire, govori joj da se borila za pogrešnu kćerku, ali da će se od sada boriti za Ninu i Blankicu. Pokušava da joj uništi vezu sa Markom, pljuje joj oca, kao da ga je ona izabrala, a ne ona sama. Plus na sve to govori kako Luna ima početni stadijum karcinoma. Pa umjesto da je kao majka zaštiti, ona je dovodi do ludila iako zna da joj stres može biti okidač za bolest. Ta žena joj život ugrožava, ponaša se kao da hoće da je ubije. Luna je u rijaliti prvi put ušla da bi pomogla svojoj porodici, jer se ne zna ko je bio u goroj situaciji Anabela ili Gagi, a sad joj je ta ista Luna kriva što je blamira i kompromituje – ističe Lunin drug.

– Pa njena majka je prva imala dečka u “Velikom bratu” kad se rastala od Gagija, a Luna je sve to kao dete gledala. Anabela je očajna zbog zbog života, a sad za sve greške krivi kćerku. Lunu su ljudi počeli da pritiskaju za novac, što saradnici kojima je ostala dužna, što drugi od kojih je pozajmljivala na kamatu. To je presjeklo da se vrati u Zadrugu – dodao je on, a zatim zaključio:

– Anabela ju je savjetovala šta da radi i dovela je do ovoga sada. Ja se apsolutno slažem sa Gagijem da mu je ona uništila kćerku i da je Luna zbog majke na lijekovima za psihu. Makar je neko u cijeloj toj priči normalan, piše Blic.