Banjaluka

Anketa na Viber grupi Grada o događajima: Ljetnji koncerti ispod Kastela ubjedljivo najbolji

Grad Banjaluka je na Svjetski dan turizma upitao članove viber grupe koji im se događaj u gradu na Vrbasu najviše svidio.

Anketa na Viber grupi Grada o događajima: Ljetnji koncerti ispod Kastela ubjedljivo najbolji
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Neki od događaja koji su uključeni u anketu su Festival uličnih zabavljača “TrotoArt”, Banjalučki karneval, Jesenji festival cvijeća i plodova, Banj dan, Kočićev zbor, koncerti u okviru banjalučke zime, ljetnji koncerti ispod Kastela i neki drugi događaji koji su bili tokom čitave godine u našem gradu.

Iako je Kočićev zbor ove godine bio rekordno posjećen, on nije dobio najviše glasova od publike na viber grupi koja broji preko 27.000 ljudi.

Za Kočićev zbor glasalo je samo 70 ljudi. 

Pročitajte još

Festival uličnih zabavljača “TrotoArt” dobio je preko 200 glasova, i trenutno je na drugom mjestu po pitanju glasova. TrotoArt organizovan je prije tri mjeseca, a na ulice najvećeg grada Srpske izmamio je i zabavljače i mnogobrojne sugrađane. Šarenilo, smijeh, muzika, ples, akrobacije su bile glavna karakteristika centra Banjaluke.

Treće mjesto pripalo je događaju “Jesenji festival cvijeća i plodova” za koje je glasalo preko 100 ljudi. Ovaj događaj je nedavno organizovan u parku “Petar Kočić” i privukao je veliki broj posjetilaca, a najveću pažnju privukli su klinci i klinceze sa neobičnim kostimima jeseni. 

Ubjedljivo prvo mjesto odnose ljetnji koncerti ispod Kastela, za koje je glasalo preko 1.000 ljudi. Koncerti su se organizovali skoro čitavo ljeto, počevši od juna kada je počeo Moto-fest u organizaciji MK “Stršljen”. 

Osim Moto-festa, ovo ljeto nastupali su mnogobrojni muzičari, a Kastel je disao mladošću sve vrijeme jer nije bilo sedmice da nije nešto organizovano na najpoznatijoj tvrđavi u gradu na Vrbasu.

Događaji obilježili Banjaluku

Mnogi događaji koji su se organizovali tokom ove godine u Banjaluci bili su zanimljivi i za svakoga je bilo ponešto. Da li slušate metal, pank, rok, ili ipak volite drugi vid umjetnosti poput uličnih zabavljača, ili ipak imate malo dijete, bilo je mjesta za svakog. Koncerti, festivali, zborovi, razni drugi događaji obilježili su ovo ljeto.

Prihvati notifikacije