reload

Magazin

Evo kome su zvijezde naklonjene: Nadolazeća jesen biće najsrećnija za ova 3 znaka

Kalendarska jesen je pred vratima. Stigle su nam niže temperature i obilne kiše, a mnoge je već dočekao porast obaveza i novih zaduženja.

Evo kome su zvijezde naklonjene: Nadolazeća jesen biće najsrećnija za ova 3 znaka
FOTO: SHUTTERSTOCK

Nekima će to teško pasti, ali za ova tri znaka nadolazeća jesen će biti sjajna jer će im donijeti ostvarenje mnogih želja.

Ribe

Krajem oktobra Jupiter je ušao u njihov znak, a to označava razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i finansijskom planu, dok će im novembar donijeti ispunjenje u intimnom životu. Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promijeniti. Ovo je izvrsno vrijeme za učenje, studiranje, sticanje novih vještina, ali i za putovanja i nova iskustva.

Škorpija

Nadolazeća jesen donijeće im olakšanje. Primijetiće da se nakupljeni problemi polako rješavaju, a da se oni osjećaju zadovoljnije i spokojnije. Prestaće se opterećivati sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućiće im da dožive uspjeh u svemu čega se prihvate. Novembar samcima donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a decembar je sjajan za nove poslovne poduhvate.

Jarac

U zadnje su se vrijeme iscrpili, ali na pomolu su promjene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj oktobra je donio olakšanje i priliku da promijene ono čime nisu zadovoljni. Mnogi će osjetiti da je vrijeme za naredni korak u karijeri ili obrazovanju. Osjećaće se bolje i s više optimizma planirati budućnost, a u decembru ih očekuje finansijska dobit ili nova ljubav, piše N1.