Magazin

Neki su spremni na sve: Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi

Dvolične osobe govore jedno, a misle drugo i ne može im se verovati. Iako svako od nas povremeno kaže sitnu laž kako bi se predstavio u što boljem svjetlu, nekim je ljudima to postao uobičajen obrazac ponašanja.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrologija otkriva koji su horoskopski znakovi najviše dvolični.

Blizanci

Blizanci privlače ljude svojim šarmom pa ih je lako zavoljeti. Uprkos duhovitoj i opuštenoj ličnosti, ovim ljudima nije naročit problem da nekome zabodu nož u leđa. Kad imaju neki cilj na umu, učiniće sve što je potrebno da ga postignu, čak i ako to znači posezanje za lažima i laskanjem.

Ribe

Možda se za Ribe ne bi reklo da su dvolične zbog njihove tople i osećajne prirode, ali ne dajte se zavarati. Ako malo dublje zakopate, njihove laži postaju očigledne. Ribe vole da se predstavljaju kao žrtve pa često iskrivljuju istinu kako bi zadobile simpatije pa im nikada ne trebate slepo verovati.

Pročitajte još

Vaga

Vage mogu da djeluju slatko i bezopasno, ali ispod njihove nevine spoljašnjosti kriju se snažne manipulativne sklonosti. One ne žele nikoga da razočaraju, a njihova potreba da budu prihvaćene dovodi do toga da često lažu i govore svima ono što žele da čuju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije