reload

Hronika

NAPRAVILI SAČEKUŠU ZBOG PIVA Pretučeni mladići kod stadiona, napadači ih napali palicama i razlupali auto

Mladići koji su sinoć pretučeni u Borči u blizini stadiona BSK slavili su rođendan, a napala ih je veća grupa starijih muškaraca i to kako se sumnja zbog piva.

NAPRAVILI SAČEKUŠU ZBOG PIVA Pretučeni mladići kod stadiona, napadači ih napali palicama i razlupali auto
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RINGIER

Trojicu mladića starosti oko 20 godina napali su muškarci koji imaju od 35 do 40 godina, a koji su došli do njih i navodno zahtevali da im daju pivo koje su pili.

– Najmlađi pretučeni mladić ima 19 godina i on je zadobio ozbiljne povrede glave. U Urgentnom su mu ušivali glavu, polomljen mu je i nos. Ima posjekotine na usnama.- objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Pročitajte još

Inače, kako je naveo, trojica pretučenih momaka otišli su do stadiona BSK kako bi jednom od njih proslavili rođendan.

– Danas je jedan od njih napunio 21 godinu, sinoć su otišli na piće da to proslave. Pili su pivo i u jednom trenutku, navodno su im prišla dvojica muškaraca oko 35 godina sa djevojkama. Jedan od njih im je tražio da mu daju pivo, a oni to nisu htjeli da urade – priča sagovornik.

Prema njegovim riječima tada su se posvađali i jedan od tih starijih je najmlađem od njih trojice udario šamar.

– Nakon toga su otišli, a kući su krenuli i slavljenici. Kako su krenuli tako ih je sačekalo sedmoro ili osmoro starijih muškaraca. Oni su počeli da biježe, međutim, uspjeli su da sustignu najmlađeg i onda je nekoliko njih krenulo da ga udara. Navodno su imali palice i neku ručnu testeru – kaže sagovornik.

On je ispričao da su dvojica mlađih muškaraca shvatila da im je drug uhvaćen tek kada je nešto jako puklo.

– U tom trenutku su vidjeli kako nekoliko starijih muškaraca udara njihovog druga, ali i jednog koji je nečim metalnim udarao u kola. Vratili su se da pomognu drugu i tada su i oni dobili batine. U sledećem trenutku grupa od oko desetak starijih muškaraca se razbježala – rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.

Podsjetimo, brutalna tuča dogodila se sinoć sat vremena iza ponoći. Povrijeđeni mladići su prevezeni u Urgentni centar gde su najmlađem konstatovane teške tjelesne povrede dok su dvojica srećom prošla sa lakim tjelesnim povredama, piše Informer.

Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača i njihovom hapšenju.