back button
reload

Hronika

Poznato u kakvom su stanju djeca koja su teško povrijeđena od STRUJNOG UDARA NA ČUKARICI

Sedmoro djece koja su u petak povrijeđena nakon što se dogodila eksplozija u beogradskoj opštini Čukarica, u stabilnom su stanju za sada.

Poznato u kakvom su stanju djeca koja su teško povrijeđena od STRUJNOG UDARA NA ČUKARICI
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Osobe koje su se zadesile na mjestu požara u stabilizovanom su stanju, i nijedna osoba nije podlegla povredama, rekli su za Blic iz Urgentnog centra.

Do povrede je došlo nakon što se na uglu ulica Milorada Jovanovića i Galipoljske dogodila eksplozija, a potom je uslijedio i strujni udar. Djeca su ubrzo potom zbrinuta u Dječjoj klinici Tiršova.

Pročitajte još

Najmlađe povrijeđeno dijete ima šest, a najstarije 15 godina. Sva djeca su rođaci, i žive u barakama, nekoliko desetina metara od mjesta gdje se eksplozija dogodila. Ja sam oko pola pet čula da je nešto puklo, čula sam kao eksploziju i onda sam izašla iz barake i vidjela to dijete od 15 godina u vazduhu, on je odletio dva, tri metra u vazduh i pao na zemlju – rekla je juče majka čije je troje djece u petak povrijeđeno.

Do eksplozije je došlo kada se zapalila žica na dalekovodu, dok iz policije još uvijek nije saopšteno šta bi mogao da bude uzrok nesreće.